Home - Contact - Sitemap

Read in English

Sitemap
De makers
Help

Sitemap

Intro

Openingspagina

Sint Servaas en zijn kerk

Parochie

Liturgie

Sacramenten

Pastoraat

Groeperingen

Kinderhoek


De makers
Deze site is gemaakt door CEWeb. Voor deze site is gebruik gemaakt van de nieuwste technieken, aangestuurd door Java en Flash. Voor de volledigheid vermelden we hier dat onder andere de Flashbestanden een product zijn van CEWeb in opdracht van het kerkbestuur van de Sint Servaas en dat deze als zodanig zijn beschermd tegen (her-)gebruik door derden. Voor vragen over de site kunt u zich richten tot info@ceweb.nl.

Voor opmerkingen over deze site, kunt u de makers mailen. Voor inhoudelijke vragen over de basiliek van Sint Servaas, verwijzen we u door naar het parochiebureau.

Sitemap


Help

Ik zie geen panoramafoto’s.

Als u geen foto ziet, maar wel een rechthoekig vlak met een klein kleurig vierkantje erin, dan kan de computer de foto niet laten zien. Dat ligt waarschijnlijk aan het feit dat java bij u niet geactiveerd is. Java is een speciale functie waarmee uw computer speciale effecten, zoals beweging, kan laten zien. Het wordt voor onze site, maar ook voor vele andere sites aangeraden om dit wel in te stellen. U kunt dit als volgt activeren:

Voor Internet Explorer: ga naar Tools of Extra’s boven in het menu. Kies dan voor Internet Options of Opties of Instellingen (afhankelijk van uw browserversie). Kies dan voor het tabje Advanced/Geadvanceerd. Dan zoekt u in het lijstje naar Java of Java VM. Daar vinkt u “Java JIT-compiler inschakelen”/”Enabled” aan. Nu moet u IE afsluiten en opnieuw opstarten.

Sitemap